RSG Simon Vestdijk

Welkom op de digitale schoolgids van RSG Simon Vestdijk!

Hier vind je alle informatie over onze scholengemeenschap in het algemeen en de locaties Harlingen en Franeker. In het hoofdmenu vind je alle algemene informatie die geldt voor beide scholen. Daarnaast vind je in het hoofdmenu onze locaties, waar je vervolgens schoolspecifieke informatie vindt.

We zijn een middelgrote school met ca. 1120 leerlingen (ongeveer 970 in Harlingen en 150 in Franeker). Onze leerlingen krijgen les binnen overzichtelijke afdelingen op de hoofdlocatie in Harlingen of op de kleinschalige locatie in Franeker. We vinden het heel belangrijk dat er iets te kiezen valt, daarom zijn er binnen ons gevarieerde onderwijsaanbod kansen en mogelijkheden voor iedereen!

Goed onderwijs en daarbij passende zorg staan voor ons voorop. Een plezierige sfeer, je veilig voelen en een passende begeleiding horen daarbij.

Deze digitale gids is bedoeld om leerlingen en ouders/verzorgers goed te informeren over alles wat er in onze school gebeurt en geregeld wordt. We vermelden onze missie en doelstellingen, geven duidelijkheid over ons onderwijsaanbod en gaan ook uitgebreid op veel praktische zaken in.

We hopen dat iedereen die bij de school betrokken is makkelijk zijn of haar weg in onze locaties vindt en we hopen dat deze gids daaraan verder bijdraagt.

Wij wensen alle leerlingen van onze school, samen met hun ouders, een mooi schooljaar toe.

Team RSG Simon Vestdijk Harlingen en Franeker